• slide

    Voor niks gaat de zon op!

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. De duur hiervan is ongeveer 25 minuten. Dit gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden. De bedoeling van dit gesprek is om te kijken of Up Kindertherapie de juiste plek is voor u en uw kind.

Een startgesprek kost  € 100. Dit doe ik aan de hand  van een (door u ingevulde) startvragenlijst. De duur van dit gesprek is maximaal 1,5 uur. In dit gesprek wordt de hulpvraag zo precies mogelijk in kaart gebracht. Na afloop ontvangt u een indicatie of een offerte van de in te zetten hulpverlening.

Het uurtarief voor een consult is € 75. Dit is vrijgesteld van btw.  Een sessie duurt doorgaans 50 minuten. De resterende 10 minuten worden besteed aan verslaglegging, overdracht en administratie.

Een groot aantal verzekeraars vergoedt de geboden hulp van Up vanuit een aanvullende verzekering. Wat uw verzekeraar precies vergoedt kunt bekijken in het vergoedingen overzicht. Klik hier voor het overzicht. Advies: raadpleeg de website van uw zorgverzekeraar of neem contact op met hen.

Rekeningen worden maandelijks verstuurd. De betalingstermijn is twee weken. Wanneer een afspraak korter dan 24 uur van te voren wordt afgezegd, wordt deze geheel of deels in rekening gebracht.