• slide

    Welke ervaringen hebben anderen met Up?

Moeder van Lindsey
Moeder van Lindsey
* Anne, in onze ogen ben je: inlevend; hartverwarmend; enthousiast; succesvol; creatief; lief en daarbij ook nog eens heel kundig en vaardig!  * Bij Anne spelen is een feestje!  * Anne boekt grote sprongen vooruit, bij je kostbaarste schat die even hulp nodig heeft!  * En ook nog: Bij de intake vielen er al heel veel kwartjes op zijn plaats. Kregen we al een andere kijk op dingen.
Anno en Niem
Anno en Niem
Voor onze pleegdochter van vier zijn wij bij Anne gekomen voor speltherapie. Er waren problemen met de hechting, er was ongepast gedrag en er was ook heel veel boosheid. Door middel van de therapie kon onze pleegdochter zich langzaam openstellen en in haar spel haar boosheid uiten. Ze ging altijd met veel plezier naar de therapie. Anne gaf ons veel inzicht in het gedrag en de oorzaak die hieraan ten grondslag lag. Dit had tot gevolg dat wij beter leerden omgaan met dit gedrag. Het gedrag werd een stuk minder. Nadat we een poos gestopt waren met de therapie ging het door allerlei omstandigheden toch weer mis. En het oude gedrag stak weer de kop op. Gelukkig kwam ik bij toeval Anne tegen en zij nam de tijd om naar mij te luisteren. We zijn toen voor een gesprek bij haar geweest en weer vrij snel met de therapie gestart. Het gaat nu gelukkig weer goed met onze pleegdochter. Ze ontwikkelt zich goed. Wij zijn als gezin heel blij dat we bij Anne terecht zijn gekomen.
Anno & Nymus
Anno & Nymus
Onze hoogbegaafde zoon heeft nu 9 speltherapie sessies gehad en we zien kleine positieve veranderingen. Hij gaat graag naar Anne toe, is gek op haar hond Bibi en speelt er graag. Tijdens de sessies bespreken ze thema’s en dagelijkse situaties, die voor onze zoon lastig zijn. Langzaam leert hij met moeilijke uitdagingen om te gaan, waarbij Anne ons, als ouders, ook tips en inzichten geeft voor thuis en op school. Dat is heel fijn!
Ouders van Mila
Ouders van Mila
We begonnen met een klein verdrietig briefje waarop stond:  "ik vind het niet leuk op deze wereld". We sloten af met een klein blij briefje waarop stond:  "ik wil 100 jaar worden".  Anne wist verbluffend snel de vinger op de zere plek te leggen. Met haar warme, creatieve, betrokken en deskundige begeleiding hielp zij onze dochter, én ons, mijlenver vooruit.
Moeder van Mark en Pieter
Moeder van Mark en Pieter
Up = Anne. Je werkt vanuit je passie en met veel positieve aandacht! Je bent een fijn mens en onze ervaringen zijn erg positief met jou.